Nieuwsbrief 2017

 

 

Beste loopvrienden,

 

De sneeuw heeft ons verlaten en daarvoor in de plaats ligt er meer dan genoeg modder en pratsj op onze paadjes..

hierbij de laatste info als voorbereiding op de 5e Hivernaltrail komende zondag:

 

 

Aanmeld / Inschrijfbureau                                                                                                                   Tijdens het evenement kunt u het inschrijfbureau / wedstrijdsecretariaat vinden in de kantine van V.V. Schaesberg.  Het Aanmeld / inschrijfburo is geopend vanaf 8.00 uur voor het afhalen van de startnummers.                                                                                                 

Je ontvangt een envelop met daarin je startnummer, speldjes, ipico chip en een tyrap om de chip aan je schoen te bevestigen. Daarnaast een kortingsbon van Loperscompany Heerlen en flyers van bevriende trails / wedstrijd.

Alle voor-inschrijvers ontvangen tevens de jubileum fleece muts cadeau.

 

 Afstand omzetten:                                                                                                                               Dit kan op zondag. Haal uw startnummer op bij balie van uw eerder ingevulde afstand en ga dan naar de NA- INSCHRIJVINGEN om uw afstand om te zetten.

Bagage:

Kleding en waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de 2 bewaakte bagage ruimten. Er is een dames en Heren ruimte beschikbaar.

 Enkel op vertoon van uw startnummer kunt u uw spullen weer retour halen.

 

Bekervrij:

Onze trail is al jaren uit milieu oogpunt bekervrij.

U dient dus zelf zorg te dragen voor een bidon of drinksysteem.

Deze kunt u op de verzorgingsposten bijvullen met cola, water of AA-drink.

Je kunt ook een opvouwbare beker kopen voor € 2,- bij het inschrijfbureau (gelieve gepast te betalen).  

 Wij verstrekken dus geen plastic of kartonnen bekertjes op de verzorgingsposten!

 

Calamiteiten nummer:

Danny Roufs / race director 06-84 72 59 07

enkel voor noodgevallen tijdens de wedstrijd.

 

Drankposten:

Bij alle afstanden zorgen wij voor onze vermaarde ruim gesorteerde verzorgingsposten.

10 KM trail = 1 post.

19 KM Trail = 3 posten.

30 KM Trail = 4 posten.

47 KM Trail = 5 posten

En de finishpost incl een lekker soepje na afloop.

 

Verzorgingspost 1 zit op 6,5 km ( eigenlijk puur voor 10 km route)

Verzorgingspost 2 zit op 8,5 km. Deze doen ze op de terug weg ook weer aan. ( dus voor de 19 km is dat op 12,6 km)

Verzorgingspost 3 zit op 13,3 km. Op de terug weg ook weer post 2 ( dus voor de 30 km is dat op 24 km)

Verzorgingspost 4 zit op 25,7 km.  Op de terug weg ook weer post 2 ( dus voor de 47 km is dat op 41,2 km)

 

 

Deelname en aansprakelijkheid:

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.).

 

Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

 

Stichting Foras! is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

 

Stichting Foras! behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van Foras! kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

Douches / Kleedlokalen                                                                                                                  Gratis warme douches zijn in op de start / finishlocatie gratis aanwezig.                                       Wij verzoeken wel iedereen met klem om na afloop van de trail buitenom via de tribunes naar de kleedlokalen te gaan.                                                                                                                  Dit om een modderballet in de kantine te voorkomen.                                                          Tenslotte zijn we hier te gast op deze mooie ruime accommodatie

Honden
Wellicht ten overvloede maar het is helaas niet toegestaan u te laten vergezellen door honden op het parcours.

Parcours
Het parcours wordt aangeven met de bekende gele pijlen en gele millieuvriendelijke verf

             

Splitsing afstanden / routes                                                                                                                                                  Dit staat met borden aangegeven, dus goed opletten!

GPX-files
Mocht je geinteresseerd zijn in de GPX-file, stuur dan voor vrijdagavond 21:00u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   met het verzoek voor GPX file naar keuze. Deze zijn ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

 

Start / Finishlokatie

V.V. Schaesberg

Hofstraat 7

6372 XC  Landgraaf

Tel: 045 5316658

 

Starttijden ( onder voorbehoud)

start  +45KM  = 10.00 uur

start  30 KM  = 10.30 uur

start  19 KM  = 11.00 uur

start  10 KM  = 11.30 uur

 X-Socks actie                                                                                                                                  Lopers Company Heerlen heeft  in samenwerking met X-Socks ook een mooie actie. Tijdens het evenement: 2 paar X-Socks Running short voor € 25,- 

T

 

Tot Slot:                                                                                                                                                        We begroeten jullie graag allemaal persoonlijk aan de start en wensen jullie namens het hele team van onze vrijwilligers heel veel plezier en succes!

bestuur St. Foras!

Facebook

Login Form